TAFT U13 Kuopion turnauksessa

22.09.2019

TAFTin U13-joukkue matkusti kauden viimeiseen turnaukseensa Kuopioon. Joukkue oli kokenut hieman loukkaantumisia, mutta mukaan saatiin U15-joukkueesta Julius Iisakka.

Ensimmäisenä otteluna oli TAFT-Sipoo Bulldogs tai Crusaders nimellä menevät. Ennen ottelua oli pienen pientä jännitystä ilmassa. Toisaalta pelaajat olivat matkustelleet aamuyöstä bussilla Kuopioon. Kukaan ei ollut nukkunut matkalla. Peli alkoi ja jälleen huomattiin, että Sipoon joukkue on harjoitellut puolustuksen ja hyökkäyksen TODELLA hyvin. TAFTilla ei vain ollut tilaa juosta mistään. Puolustuksen osalta sipoolaiset löysivät aukkoja armotta ja juoksentelivat maaleja. Julius Iisakka taisteli linjan molempiin suuntiin kovalla temmolla. Blokkaukset oli hyviä. Ja muutaman kerran oli HYVIN lähellä saada vastustajan pelinrakentaja säkitettyä. Pelirakentaja Sebastin von Bell antoi palloa ja heitteli palloa erittäin hyvin. Eemil Ek ja Jenni Heikkilä pelasivat oikein hyvää peliä myös. Vastustajalla oli vikkeliä pelaajia ja taklauksiin ei ihan päästy. Joel Guday taisteli pallon kanssa eteenpäin oikein kovalla temmolla. Maaliin vain ei ihan päässyt. Joonas Lehtonen löysi itsestään jälleen runningbackin ja rymisteli eteenpäin. Eetu Karjalainen väänsi hyvää peliä myös, ihan maaliin asti ei kuitenkaan päässyt. Muutaman hyvän taklauksen teki. Ottelu päättyi Crusadersin voittoon 62 - 0.

Toiseen peliin tuli vastaan Turku Trojans. Tähän peliin lähdettiin soveltamaan pelikirjaa, koska ajateltiin, että kun on viimeinen peli niin voidaan vähän soveltaa. Se tepsikin ja heti ensimmäisellä downilla se tuottikin tulosta, ja Joel Guday juoksenteli maaliin. Tässä pelissä olikin enemmänkin taistelua molempiin suuntiin. Maaleja paukutettiin TAFTinkin toimesta ja jokainen pelaaja pääsi kantamaan palloa. Julius Iisakka väänsi linjassa jälleen molempiin suuntiin hyvällä innolla. Sebastin von Bell väänsi pelinrakentajan pelipaikalla palloa liikkeelle ja juoksi itsekin. Loukkasi itseään välillä ja Joel Guday paikkasi hyvin. Jokainen pelaaja sai osumia ja kävi ottamassa pientä taukoa kentän laidalla. Jokainen jatkoi kyllä peliä hetken tauon jälkeen. Allekirjoittaneen oli pakko hieman taputtaa eräälle vastustajan suoritukselle. Sebastin von Bell heitti hienon kaarron Joelia kohti, mutta vastustaja ehtikin väliin ja koppasi sellaisen Odell Beckham Juniorimaisen yhden käden kopin, hypystä. Eemil Ek, Jenni Heikkilä ja Joonas Lehtonen väänsivät kovaa peliä. Eemil Ek teki vielä hienon lisäpisteen isojen blokkipelaajien perässä, kun Sebastin von Bell, Eetu Karjalainen ja Joel Guday blokkasivat edellä. Peli oli hienoa katsottavaa, peli kuitenkin harmittavasti päättyi Turku Trojansin voittoon 62 - 22.

Päävalmentaja ei voi kun olla ylpeä joukosta ja kiitänkin pelaajia tästä kaudesta. Omat valmennushommat jää nyt siirryttyäni opiskelemaan ammattivalmentajaksi ja voi olla että tirautin muutaman ylpeyden ja ehkä hieman surun kyyneleitä jättäessäni nämä hienot pelaajat. Toivon, että jokainen jatkaa amerikkalaisen jalkapallon pelaamista.

Terveisin Sami Hyleh
02.04.2020Tiedote koskien seuran toimintaa COVID-19 -epidemian aikana
17.03.2020Seuran päivitys koskien koronavirustilannetta
12.03.2020Vantaan TAFT ry:n hallituksen tiedote koskien koronavirus-tilannetta
01.03.2020Apuvalmentajaksi U15-joukkueelle
22.10.2019 19:00KAIKILLE AVOIMET HARJOITUKSET
12.10.2019Vahvana kohti kautta 2020
05.10.2019TAFT U17 KICKOFF 8.10.2019!
03.10.2019TAFT Miehet & U20 KICKOFF 8.10.2019!
22.09.2019Valmentajaksi TAFTiin!
22.09.2019Sami Hyleh opiskelemaan ammattivalmentajaksi

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa