Valmentajaksi TAFTiin!

22.09.2019

Oletko sinä etsimämme valmentaja?

Vantaan TAFTin Miesten edustusjoukkue hakee kokeneita, nuorten aikuisten kanssa hyvin toimeen tulevia ja amerikkalaisen jalkapallon monipuolisesti hallitsevia valmentajia vahvistamaan valmennustiimiään. Joukkue harjoittelee ja pelaa menestyäkseen, ja osoittaa tiivistä yhteishenkeä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kauden 2019 aikana II-divisioonassa pelannut jengi oli jokaisessa ottelussaan loppuun asti mukana taistelemassa voitosta kun palloa liikutettiin niin juosten kuin heittäenkin eteenpäin. Tiukan puolustuspelaamisen turvin numerot taululla pysyivät siedettävinä kaikissa otteluissamme. Kaiken kaikkiaan joukkueen kehitys on ollut kovaa, ja nyt tämä tavoitteellinen joukkue odottaakin pikaista yhteydenottoasi!

Tehtävästä saat lisätietoa sähköpostitse päävalmentaja Sebu Järviseltä.

Nuorten ja innokkaiden jenkkifutaajiemme joukkueisiin haetaan valmentajia, jotka ovat kiinnostuneita amerikkalaisesta jalkapallosta ja nuorten, 8-17 -vuotiaiden, kanssa toimimisesta. Olitpa kokenut valmentaja tai vasta aloittelemassa uraasi, ota rohkeasti yhteyttä ja pääset kasvamaan oman joukkueesi mukana. Tuemme valmentajiemme uraa heitä kouluttamalla ja kokeneen valmennustiimin tiiviillä yhteistyöllä.

Kiinnostuitko? Ota viipymättä yhteyttä Timo Jaakkolaan puh. 050 4127 672.

TAFT on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea yhdenvertaisen urheilun edistämiseen sekä naisten joukkueen perustamiseen. Jotta amerikkalaisen jalkapallon aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja lajiin tutustuminen onnistuisi matalalla kynnyksellä, perustamme lippupallojoukkueet sekä nuorille että naisille. Oletko sinä valmentaja, jota uuden aloittaminen ja toiminnan vakiinnuttaminen kiehtoo? Tule mukaan ja pääset vaikuttamaan alusta alkaen joukkueesi toimintaan ja tavoitteisiin!

Otathan pikaisesti yhteyttä Timo Jaakkolaan puh. 050 4127 672.

Uudet pelaajat - tervetuloa!

Kaikkiin joukkueisiimme ovat uudet pelaajat tervetulleita! Lippupallon parissa voivat tytöt ja pojat aloittaa jo 7-8 -vuotiaina, ja amerikkalaisen jalkapallon 9-10 -vuotiaina. Myös aikuiset voivat tulla lajin parin ns. late entry -pelaajina, jolloin aikaisemmasta urheilutaustasta on etua. Esim. U20- ja miesten joukkueisiin haetaan jatkuvasti uusia pelaajia, joten aloittaminen on mahdollista teini-iän jälkeenkin!

Koska pelikausi jenkkifutiksessa ajoittuu touko-syyskuulle, on paras aika aloittaa juuri nyt syksyllä. Joukkueiden rakentaminen sekä fysiikka- ja taitoharjoitukset tapahtuvat etupäässä talvikaudella, jotta kesän pelikauden koittaessa ollaan valmiina vastaamaan haasteisiin. Tule mukaan harjoituksiimme, tai ota yhteyttä pikimmiten!


Mitä tarjoamme?


TAFTin harjoitusajat ja -paikat ovat ensiluokkaiset: kesäaikaan harjoitukset ovat ulkona tekonurmikentillä Tikkurilassa, talviaikaan sisätiloissa Myyrmäkihallissa ja Tikkurilan urheilupuiston kuplahallissa. Valmentajamme muodostavat tiiviin valmennustiimin, joka tukee toisiaan ja joukkueitamme, ja mahdollistaa lajin parissa kehittymisen sekä oppimisen myös vähemmän kokeneille valmentajille. Harjoituspaikat, kokoukset ja muut tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyökykyiset ja tehokkaat vapaaehtoisemme tekevät työtä joukkueittemme hyväksi monin tavoin, ja mm. heitä on kiittäminen onnistuneista ottelutapahtumista, seuramme hyvästä taloudellisesta tilanteesta ja lukemattomista muista asioista.
Yhtenä tärkeimmistä asioista meillä motivoituneet pelaajat aina nuorimmista kokeneimpiin ansaitsevat parasta valmennusta kehittyäkseen niin urheilijoina kuin ihmisinä.

Tule sinäkin mukaan, TAFT Family odottaa sinua!

#rutaftenough
05.01.2021Seuran harjoitustoiminta tauolla ainakin Tammikuun loppuun koronarajoitusten vuoksi
21.11.2020COVID-19: Seuran harjoitustoiminta tauolle kolmeksi viikoksi 23.11.2020 alkaen
21.10.2020Vantaan TAFT ry syyskokous 28.10.2020 klo 18
21.10.2020Valmentajaksi TAFT:iin?
12.10.2020J-P Kuusisto edustusjoukkueen päävalmentajaksi
24.09.2020TAFT:n U20 joukkue kaatui kahdesti Vaasan turnauksessa, peli-ilme kuitenkin esimerkillisen mairea.
10.08.2020TAFT:lle kauden avausvoitto 39 - 6 (25 - 6) Lappeenrannan Razorbackeistä hellekelissä.
08.08.2020TAFT:lle katkera tappio Hyvinkäätä vastaan 0-22 (0-16)
20.07.2020Helsingin Wolverines vahvempi kakkosdivarin sarja-avauksessa, TAFT kaatui 32-6
12.06.2020Edustusjoukkueen kuulumiset liittyen tulevaan kauteen

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa