Päävalmentaja luottavaisena pelaajavaihdosten keskellä

29.03.2016

Haastattelimme puolitoista kuukautta ennen kauden alkua miesten edustusjoukkueen päävalmentajaa Stephen Stokesia ja kysyimme mitä ensi kesänä on Taftin osalta luvassa. Haastattelusta selviää myös, miksi Dylan Pottsia ja Daniel Rodriguezia ei nähdäkään Vantaan väreissä alkavalla kaudella.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajan saappaisiin viime syksyllä astunut Stephen Stokes on rakentanut syksyn ja talven aikana intoa täynnä olevan joukkueen, joka on treenannut ahkerasti niin kentällä kuin punttisalillakin. Otimme päävalmentajan haastatteluun ja kysyimme millä mielillä joukkue valmistautuu kauteen sekä mitä on kesän peleiltä odotettavissa.Stephen_Stokes.jpg

T:     Vaahteraliigakausi alkaa Taftin osalta 13.5, kun TV-ottelussa on vastassa Turku Trojans. Miltä joukkue vaikuttaa?

Stephen:

”Joukkue vaikuttaa lupaavalta tärkeillä alueilla. Saimme 69ersista muutaman vahvistuksen, jotka ovat syvyyden lisäksi tuoneet laatua joukkueen kokoonpanoon. Harjoitteluaktiivisuus on ollut riittävää, mutta toki aina sitäkin aluetta voi parantaa. Treeneissä pelaajat ovat tehneet loistavasti kovaa työtä läpi talven, ja samaa panosta odotan näkeväni myös kauden läpi. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että meiltä löytyy sitä kilpailullisuutta mitä Vaahteraliigassa tarvitaan. Toisaalta, löytyy mitä tarvitaan ja tehdään mitä tarvitaan, ovat kaksi eri asiaa joten meillä on vielä töitä edessä.”

T:     Tässä kevään kynnyksellä on nähty pari pelaajavaihdosta, kun Daniel Rodriguez ja Dylan Potts ovat jäänet kokoonpanosta pois. Miten pelaajavaihdokset vaikuttavat kauteen valmistautumiseen?

Stephen:

”Olemme todella tyytyväisiä vahvistuksista jotka tuomme maahan tänä kesänä. Muutoksia on tosiaan tullut matkan varrella, mutta se kertoo vain löytämiemme pelaajien todella kovasta tasosta. Daniel lähtee kokeilemaan siipiään Kanadan CFL liigaan ja Dylan on lähdössä Australian NGL sarjaan pelaamaan. Me tuemme molempia pelaajia ja olemme iloisia heidän puolestaan ja mahdollisuuksista mitä heille on tarjoutunut.

Cole Webb ja Jim Barry ovat olleet rekrytointilistamme kärjessä pitkään. Molemmat nuoret miehet valmistuvat koulusta kauden alun kynnyksellä, mikä hankaloitti hieman rekrytointiprosessia. Onnistuimme löytämään ratkaisun joka toimii kaikille osapuolille, joten saimme heidät mukaan joukkueeseen.”

T:     Mitä Taftilta voi ensi kaudelta odottaa?

Stephen:

"Tavoitteena alkavalle kaudelle on todistaa, sen lisäksi että kuulumme Vaahteraliigaan, että pelaamme lajia sisulla. Edustamme Vantaata ja haluamme tehdä sen ylpeydellä ja kunnialla. Odotankin näkeväni Vantaan ihmisiä kannustamassa meitä kotiotteluissa ja olevan ylpeitä pääsarjatason joukkueestaan!"

02.04.2020Tiedote koskien seuran toimintaa COVID-19 -epidemian aikana
17.03.2020Seuran päivitys koskien koronavirustilannetta
12.03.2020Vantaan TAFT ry:n hallituksen tiedote koskien koronavirus-tilannetta
01.03.2020Apuvalmentajaksi U15-joukkueelle
22.10.2019 19:00KAIKILLE AVOIMET HARJOITUKSET
12.10.2019Vahvana kohti kautta 2020
05.10.2019TAFT U17 KICKOFF 8.10.2019!
03.10.2019TAFT Miehet & U20 KICKOFF 8.10.2019!
22.09.2019Valmentajaksi TAFTiin!
22.09.2019Sami Hyleh opiskelemaan ammattivalmentajaksi

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa