Valmentajaksi TAFT:iin?

21.10.2020

Oletko sinä etsimämme valmentaja?

Vantaan TAFTin Miesten edustusjoukkue hakee kokeneita, nuorten aikuisten kanssa hyvin toimeen tulevia ja amerikkalaisen jalkapallon monipuolisesti hallitsevia valmentajia vahvistamaan valmennustiimiään. Joukkue harjoittelee ja pelaa menestyäkseen, ja osoittaa tiivistä yhteishenkeä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kauden 2020 aikana II-divisioonassa pelannut jengi oli jokaisessa ottelussaan loppuun asti mukana taistelemassa voitosta kun palloa liikutettiin niin juosten kuin heittäenkin eteenpäin ja joukkue voittikin neljästä ottelusta kaksi. Kaiken kaikkiaan joukkueen kehitys on ollut kovaa, ja nyt tämä tavoitteellinen joukkue odottaakin pikaista yhteydenottoasi!

Tehtävästä saat lisätietoa sähköpostitse päävalmentaja J-P Kuusistolta (herrakuusisto@gmail.com).

Nuorten ja innokkaiden jenkkifutaajiemme joukkueisiin haetaan valmentajia, jotka ovat kiinnostuneita amerikkalaisesta jalkapallosta ja nuorten, 8-17 -vuotiaiden, kanssa toimimisesta. Olitpa kokenut valmentaja tai vasta aloittelemassa uraasi, ota rohkeasti yhteyttä ja pääset kasvamaan oman joukkueesi mukana. Tuemme valmentajiemme uraa heitä kouluttamalla ja kokeneen valmennustiimin tiiviillä yhteistyöllä.

Kiinnostuitko? Ota viipymättä yhteyttä Satu Pitziin (satu.pitz@gmail.com).

Uudet pelaajat - tervetuloa!

Kaikkiin joukkueisiimme ovat uudet pelaajat tervetulleita! Lippupallon parissa voivat tytöt ja pojat aloittaa jo 7-8 -vuotiaina, ja amerikkalaisen jalkapallon 9-10 -vuotiaina. Myös aikuiset voivat tulla lajin parin ns. late entry -pelaajina, jolloin aikaisemmasta urheilutaustasta on etua. Esim. U20- ja miesten joukkueisiin haetaan jatkuvasti uusia pelaajia, joten aloittaminen on mahdollista teini-iän jälkeenkin!

Koska pelikausi jenkkifutiksessa ajoittuu touko-syyskuulle, on paras aika aloittaa juuri nyt syksyllä. Joukkueiden rakentaminen sekä fysiikka- ja taitoharjoitukset tapahtuvat etupäässä talvikaudella, jotta kesän pelikauden koittaessa ollaan valmiina vastaamaan haasteisiin. Tule mukaan harjoituksiimme, tai ota yhteyttä pikimmiten!


Mitä tarjoamme?


TAFTin harjoitusajat ja -paikat ovat ensiluokkaiset: kesäaikaan harjoitukset ovat ulkona tekonurmikentillä Tikkurilassa, talviaikaan sisätiloissa Myyrmäkihallissa ja Tikkurilan urheilupuiston kuplahallissa. Valmentajamme muodostavat tiiviin valmennustiimin, joka tukee toisiaan ja joukkueitamme, ja mahdollistaa lajin parissa kehittymisen sekä oppimisen myös vähemmän kokeneille valmentajille. Harjoituspaikat, kokoukset ja muut tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyökykyiset ja tehokkaat vapaaehtoisemme tekevät työtä joukkueittemme hyväksi monin tavoin, ja mm. heitä on kiittäminen onnistuneista ottelutapahtumista, seuramme hyvästä taloudellisesta tilanteesta ja lukemattomista muista asioista.
Yhtenä tärkeimmistä asioista meillä motivoituneet pelaajat aina nuorimmista kokeneimpiin ansaitsevat parasta valmennusta kehittyäkseen niin urheilijoina kuin ihmisinä.

Tule sinäkin mukaan, TAFT Family odottaa sinua!
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa
20.04.2021Alle 20-vuotiaiden harjoitukset jatkuvat tällä viikolla
01.03.2021Harjoituksen jäähylle toistaiseksi koronan takia (päivitetty 1.3)
18.02.2021Harjoitukset jäähylle toistaiseksi koronan takia
01.02.2021Junioreiden harjoitukset jatkumaan 6.2.2021 lähtien
05.01.2021Seuran harjoitustoiminta tauolla ainakin Tammikuun loppuun koronarajoitusten vuoksi
21.11.2020COVID-19: Seuran harjoitustoiminta tauolle kolmeksi viikoksi 23.11.2020 alkaen
21.10.2020Vantaan TAFT ry syyskokous 28.10.2020 klo 18
21.10.2020Valmentajaksi TAFT:iin?
12.10.2020J-P Kuusisto edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa