Joel Sisler pukee sinivalkoista ylleen

30.01.2016

TAFT Vantaa vahvistuu amerikkalaisella takamiehellä, kun viime kaudella Hämeenlinna Huskiesia edustanut Joel Sisler palaa Suomeen, ja liittyy TAFTin joukkueeseen Vaahteraliigaan.

TAFTin puolustuksen takakenttä vahvistuu ensi kesäksi, kun Joel Sisler liittyy joukkueen vahvuuteen. Suomessa Sisler on tuttu mies viime kesän 1-divisioonasta, jossa hän edusti Hämeenlinna Huskiesia. Joel itse on innoissaan päästessään Suomeen toiselle kaudelleen: ”Olin todella iloinen kun kuulin coach Stokesilta mahdollisuudesta liittyä TAFTiin ensi kaudeksi. On hienoa palata Suomeen, rakastuin maahan viime kesänä ja mielestäni jokaisen pitäisi päästä kokemaan suomalainen kulttuuri, nöyrät ja epäitsekkäät ihmiset sekä kaikkialla ympäröivä hieno luonto.”

Sopimuksen tekemiseen vaikutti myös valmentaja Stokesin suunnitelmat: ”Haluan päästä auttamaan coach Stokesia projektissaan luoda Vantaan jenkkifutikselle uusi suunta sekä voittajakulttuuri.”

Joel on aloittanut off-season harjoittelun vuodenvaihteen jälkeen, ja hänellä on harjoitteluun kovin tutun kuuloinen metodi, joka on usean amerikkalaispelaajan suusta kuultu: ”Olen vanhan lukioni voimaharjoittelu- sekä nopeusvalmentaja ja treenaan lasten kanssa 5 kertaa viikossa, sekä salilla että kentällä.”

Stephen Stokes on myös tyytyväinen Joelin saapumisesta TAFTiin: “Pelasin Joelia vastaan 3 kertaa viime vuonna ja hän oli todellinen ongelma. Puolustajana hän jakoi kovia taklauksia ja otti syötönkatkoja, hyökkäyksen puolella juuri kukaan ei pystynyt vartioimaan häntä. Kentän ulkopuolella hän on todella ammattimainen ja erittäin positiivinen kaveri. Kun en kerran pystynyt voittamaan häntä, halusin hänet joukkueeseen.”

”Pystyn pelaamaan korkealla tasolla usealla pelipaikalla, ja tuon jenkkifutistietoa muille pelaajille. Sen lisäksi, että pelaa pelipaikkoja hyvin, on mielestäni tärkeää osata opettaa niitä ja ymmärtää kuinka valmistautua tulevia vastustajia varten”, Joel listaa omia vahvuuksiaan.

TAFT saa mukanaan myös uusia faneja Atlantin takaa: ”Haluan fanien ja varsinkin joukkuekavereideni tietävän, että sitoudun täysillä ja annan kentällä sekä harjoitteluissa kaikkeni. Olen hyvin kilpailullinen ja haluan voittaa! TAFT perhe saa minun lisäksi tukijoukkoihinsa minun fanit, keitä ovat vanhempani Dan ja Sherri, veljeni Jarrett, Jordan ja Jason sekä siskoni Janae sekä Raelynn, sekä muut ystäväni, jotka huutavat ja kannustavat joukkuettamme 4500 mailin päästä!”

 

Tervetuloa joukkueeseen, Joel! 

14.09.2021Vantaan TAFT on miesten 2. Divisioonan mestari vuosimallia 2021
11.08.2021Vantaan TAFT 40v golfturnaus
28.06.2021Edustusjoukkueen otteluohjelma
26.05.2021Vantaan TAFT ry. 40v golfturnaus
17.05.2021Kaikkien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa
20.04.2021Alle 20-vuotiaiden harjoitukset jatkuvat tällä viikolla
01.03.2021Harjoituksen jäähylle toistaiseksi koronan takia (päivitetty 1.3)
18.02.2021Harjoitukset jäähylle toistaiseksi koronan takia
01.02.2021Junioreiden harjoitukset jatkumaan 6.2.2021 lähtien

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa