Amerikkalaistrio täynnä - pelinrakentaja valittu

10.02.2016

TAFT Vantaa on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta amerikkalaispelinrakentaja Dylan Pottsin kanssa, ja näin ollen kesän Amerikasta saapuva kolmikko on täydennetty

Ensi kesällä Vaahteraliigaa pelaava Vantaan TAFT saa pelinrakentajan paikalle amerikkalaisen Dylan Pottsin, jolla on kokemusta eurooppalaisesta jenkkifutiksesta viime kesältä Saksan kovatasoisesta GFL liigasta. Dylan pelasi Stuttgart Scorpionsissa, johon hän saapui kesken kauden ja teki vakuuttavaa jälkeä pelinrakentajana, juosten lähes 1000 jaardia sekä heittäen yli 2000 jaardia. TAFT onkin tyytyväinen saadessaan kovan pelimiehen Suomeen ja Vantaalle.

Dylan itse odottaa Vaahteraliigaa, josta hän on tietoinen Euroopassa vietetyn kauden ansiosta: ”Kun pelasin GFL:ssä viime vuonna, tutustuin hieman eri Euroopan sarjoihin ja tiedän että Vaahteraliigaa pelataan korkealla tasolla. Odotan kesällä kovaa taistelua paikasta pudotuspeleissä ja loppuottelussa. Suomessa en valitettavasti päässyt viime kesänä käymään, joten odotan innolla ensi kesää, olen kuullut paljon hyvää Suomesta.”

”Dylanin taidot yhdistettynä korkealla tasolla pelaamiseen Euroopassa ja Yhdysvalloissa yliopistossa ovat loistava lisä joukkueeseemme”, kertoo päävalmentaja Stokes, ja jatkaa: ”Uskon että pystymme käyttämään hänen taitojaan monella eri tavalla. Kun pelinrakentaja pystyy pitämään pelit elossa kuten hän, voi isoja pelejä tulla jokaisella downilla.”

Viime kaudella Dylan tulikin Saksan liigassa tunnetuksi nopeudestaan, kun hän pystyi lähtemään linjan takaa tekemään itse pelejä, josta tuloksena syntyi pelinrakentajalle kunnioitettavat 14 touchdownia.

”Valmistaudun ensi kesänä kilpailemaan korkealla tasolla, tiedän mitä menestyminen vaatii ja käytän paljon aikaa harjoitteluun. Tiedän että mitä kovempaa treenaan, sen vaikeampi vastustajien on ensi kesänä pysäyttää minua tai meidän koko joukkuetta”, Dylan summailee valmistautumistaan Vaahteraliigaa varten.

Pelinrakentaja näkee päävalmentaja Stokesin projektin hienona askeleena Vantaalaisen jenkkifutiksen kehityksessä, ja se onkin yksi tärkeimmistä syistä miksi hän joukkueeseen liittyy: ”Stephen vie joukkuetta oikeaan suuntaan ja minulle jäi neuvotteluista todella hyvä fiilis, minkä perusteella minun oli helppo allekirjoittaa sopimus.”

Dylan odottaa joukkueen tapaamista, joka tapahtunee heti toukokuun alussa: ”Olen todella kiitollinen tästä hienosta mahdollisuudesta, jonka TAFT minulle tarjoaa. Odotan innolla pääsyä treeneihin joukkueen kanssa ja tapaamista joukkuekavereideni kanssa!”

 

Sitä hetkeä odottaa myös TAFT – Tervetuloa Dylan! Let’s go BLUE!

dylan-potts.png

14.09.2021Vantaan TAFT on miesten 2. Divisioonan mestari vuosimallia 2021
11.08.2021Vantaan TAFT 40v golfturnaus
28.06.2021Edustusjoukkueen otteluohjelma
26.05.2021Vantaan TAFT ry. 40v golfturnaus
17.05.2021Kaikkien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa
20.04.2021Alle 20-vuotiaiden harjoitukset jatkuvat tällä viikolla
01.03.2021Harjoituksen jäähylle toistaiseksi koronan takia (päivitetty 1.3)
18.02.2021Harjoitukset jäähylle toistaiseksi koronan takia
01.02.2021Junioreiden harjoitukset jatkumaan 6.2.2021 lähtien

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa