Xavier André pelaajavalmentajaksi

25.02.2016

Pitkään Suomessa vaikuttanut britti Xavier André muuttaa Satakunnan maakuntakeskuksesta Porista Uudellemaalle, ja siirtyy Vantaalaisen jenkkifutiksen pariin TAFTiin.xavier.jpg

Vantaan jenkkifutiksessa on syksystä asti puhaltanut positiivinen tuulenvire, kun miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi rekrytoitiin Stephen Stokes. Seuralle on luotu yhteistyössä päävalmentajan kanssa uutta ilmettä, sekä panostettu huomattavasti off-season harjoitteluun sekä yhdessä tekemisen meininkiin.

Seuraava rekrytointi on Suomessa varmasti monelle tuttu mies, Xavier André. Hän on vaikuttanut pitkään Porin suunnalla, mutta ensi kesäksi suunta käy pääkaupungin suuntaan ja tarkemmin sanottuna Vantaalle, kun mies saapuu TAFTiin pelaajavalmentajaksi.                                     

Päävalmentaja Stephen Stokes on iloinen päästessään tekemään yhteistyötä Xavierin kanssa: ”Olen hullun lailla innoissani päästessäni rakentamaan yhteistyötä Xavierin kanssa. Tunnemme toisemme toki jenkkifutiksen ja siihen liittyvien asioiden kautta, mutta nyt pääsen ensimmäistä kertaa samalle puolelle kenttää hänen kanssaan.”

Xavier tulee olemaan mukana monessa ensi kaudella; miesten valmennuksesta ja pelaamisesta junioreiden valmennukseen, sekä toki hänen osaamistaan hyödynnetään pelikenttien ulkopuolellakin.

Mies itse kiittelee Pori Bearsin väkeä ja suuntaa katseen tulevaisuuteen: ”Tuntuu virkistävältä liittyä uuteen organisaatioon ja hypätä uusiin haasteisiin. Bearsin väelle kiitokset ajasta jonka olen saanut viettää heidän kanssaan ja siitä että sain olla osa hienoa joukkuetta. Mielestäni aika muutokselle oli kypsä, ja tiedän että joukkue hyötyy minun ja Stokesin dynamiikasta, kun pääsemme tekemään töitä yhdessä joukkueen parissa.”

Xavier muuttaa keväällä pääkaupunkiseudulle ja liittyy viimeistään huhtikuun alussa joukkueen valmennukseen. Valmentajan hommien lisäksi X tullaan näkemään kesällä myös kentällä, mitä hän itse ainakin odottaa innolla: ”Odotan hienoa kautta, kovia taklauksia ja kilpailua. Ensi kausi tulee olemaan minulle haaste sekä valmentajana että pelaajana. Uskon että tuon pelaajana joukkueeseen atleettisuutta, sekä kokemusta niin pelaajana kuin valmentajanakin. Odotan myös todella paljon sitä, että pääsen pukeutumaan TAFTin siniseen!”

10.03.2022Isaiah Wardin pelaajahaastattelu
01.02.2022Miesten edustusjoukkueen harjoitukset jatkuvat
07.12.2021Kauden 2021 päättäjäiset
30.10.2021Edustusjoukkeen alustava rosteri kaudelle 2022
14.09.2021Vantaan TAFT on miesten 2. Divisioonan mestari vuosimallia 2021
11.08.2021Vantaan TAFT 40v golfturnaus
28.06.2021Edustusjoukkueen otteluohjelma
26.05.2021Vantaan TAFT ry. 40v golfturnaus
17.05.2021Kaikkien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa