Paketti alkaa olla kasassa - 2 brittilinjamiestä Vantaalle

14.03.2016

TAFT saa kaivattua vahvistusta hyökkäyksen linjaan, kun brittikaksikko Joel Adjei sekä Olly Sunmola liittyvät keväällä joukkueen vahvuuteen.

Kevään pelaajakiinnitykset jatkuvat Vantaalla, kun joukkue solmi ensi kauden kattavat sopimukset brittilinjamiesten Joel Adjein sekä Olly Sunmolan kanssa. Joel ja Olly ovat toisilleen hyvinkin tuttuja, sillä he ovat pelanneet yhdessä 3 vuotta samassa yliopistojoukkueessa.

Päävalmentaja Stephen Stokes on tyytyväinen linjan tilanteeseen uusien sopimusten myötä: ”How the line goes we go! Olen innoissani kun saamme lisättyä 260 kiloa voimaa linjaamme. Lisäksi Ollylla ja Joelilla on hyvä kemia keskenään, sillä he ovat kavereita ja pelanneet yhdessä monta vuotta. He ovat tärkeässä roolissa auttamassa meitä voittamaan otteluita sekä kouluttamaan nuoria lahjakkaita pelaajiamme.”

TAFT haastatteli Joelia ja Ollya heidän sopimuksen teon jälkeen:


TAFT: Ensi kaudeksi olette tulossa Vantaalle, millä mielellä ensi kauteen?

Joel: - Olen todella tyytyväinen sopimuksesta, ja tulevalla kaudella aion auttaa TAFT perhettä eteenpäin, tavoitteena on tietenkin voittaa mestaruus! Odotan innolla mitä maallanne ja Vantaalla on minulle tarjota.

Olly: - Olen myös iloinen sopimuksesta, nyt en malta odottaa pääsyä Suomeen ja pelaamaan jenkkifutista joukkueeseenne! Odotan, että pelaamme täysillä joka ikisessä ottelussa ja haemme isoja Voittoja! Tavoitteenani on myös päästä pudotuspeleihin!

 

TAFT: Kuinka valmistaudutte tulevaan kauteen?

Joel: - Tulen sinne tuoreena yliopistokauden jälkeen, keho ja mieli valmiina tuomaan kovaa työntekoa joukkueeseen sekä nälkää voittoihin tulevalle kaudelle!

Olly: - Olen juuri lopettelemassa yliopistokautta, joten olen valmiina henkisesti ja fyysisesti. Joukkue tulee saamaan minusta paljon positiivisuutta huumorini myötä, sekä tietysti kovan työntekijän, voitonnälkäisen, sekä tietysti paljon isoja blokkeja!

 

TAFT: Olette tunteneet toisenne usean vuoden ajan, mitä hyötyä siitä on pelaamista ajatellen?

Joel: - Ollylla ja minulla on side ja ymmärrys toisistamme sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Siitä on ollut meille paljon iloa ja hyötyä kun olemme jaelleet kentällä isoja hittejä!

Olly: - Olemme Joelin kanssa pelanneet 3 vuotta yhdessä, ja rehellisesti sanottuna siitä tulee olemaan iso apu hyökkäyksen linjallemme. Tunnemme toistemme pelitavan ja kommunikoimme hyvin keskenään. Olemme olleet ystäviä 4 vuoden ajan, joten tunnemme toisemme kuin paita ja peppu. Tavoitteenamme on auttaa muuta hyökkäyksen linjaa meidän keskinäisen yhteistyön avulla, ja toivottavasti muut saavat meistä oppia!

 

TAFT: Mitä terveisiä teillä on joukkuekavereillenne tai faneille?

Joel: - Joukkuetovereilleni: En malta odottaa pääsyäni Suomeen ja pelaamaan kanssanne. Faneille: Toivottavasti saavutte isoin joukoin kannustamaan meitä, koska kun kentällä on Ollyn kaltainen pelaaja, ei koskaan tiedä mitä tulee tapahtumaan!

Olly: - Joukkuekavereilleni haluan sanoa että olen valmis työntäyteiseen jenkkifutiskauteen, ja annan 110% joka ottelussa ja joka draivilla!

Faneille ja Vantaan asukkaille: Toivottavasti otatte meidät avosylin vastaan koska teemme täysillä töitä joukkueen eteen! Odotan teitä katsomaan otteluita, nähdään peleissä!

 

TAFT toivottaa uudet linjamiehet tervetulleeksi joukkoon!

07.12.2021Kauden 2021 päättäjäiset
30.10.2021Edustusjoukkeen alustava rosteri kaudelle 2022
14.09.2021Vantaan TAFT on miesten 2. Divisioonan mestari vuosimallia 2021
11.08.2021Vantaan TAFT 40v golfturnaus
28.06.2021Edustusjoukkueen otteluohjelma
26.05.2021Vantaan TAFT ry. 40v golfturnaus
17.05.2021Kaikkien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa
20.04.2021Alle 20-vuotiaiden harjoitukset jatkuvat tällä viikolla
01.03.2021Harjoituksen jäähylle toistaiseksi koronan takia (päivitetty 1.3)

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa