Taklausvoimaa puolustuksen keskelle

17.03.2016

TAFT puolustus saa keskikentälle vahvistuksen, kun amerikkalaistukimies Jim Barry liittyy joukkueeseen.

jim-barry.jpg

Kovaa taklaava Jim Barry saapuu Suomeen toukokuun puolenvälin aikoihin suoraan koulun penkiltä. Barry valmistuu TAFTille tutusta Susquehannan yliopistosta, onhan joukkueesta pelannut Vantaalla jo aikaisemminkin 3 pelaajaa (Pope, Tellish, Scott). Heiltä Jim onkin saanut hyviä vinkkejä Euroopassa pelaamisesta: ”Olen pelannut Jalonin kanssa ja Derek on valmentanut minua, ja olen kuullut molemmilta hyviä asioita joukkueesta, maasta ja hienosta kokemuksesta. Nyt olen itse todella otettu tästä mahdollisuudesta jatkaa pelaamista ulkomailla hienossa joukkueessa!”

Jim Barryä on seurattu Vantaalla jo usean vuoden ajan, ja päävalmentaja Stokes on hyvillään kun pelaaja saatiin vihdoin Suomeen: ”Tiedän että TAFT on seurannut Jimin uraa ja on mahtavaa tuoda lahjakas pelaaja tänne suoraan valmistumisen jälkeen. Kun Jim ja Joel Sisler ovat puolustuksemme lukkoja, voimme taistella jokaisen ottelun voitosta.”

Kauteen valmistautumista helpottaa Jimillä toki se, että hän on vasta valmistumassa yliopistosta ja pelasi viimeiset pelinsä joulukuussa. Kevään harjoittelu on fysiikkapainotteista, ja Jim avaakin harjoitteluaan näin: ”Harjoittelen kautta varten erittäin hyvän voimaharjoitteluvalmentaja Tony Deckerin opeilla. Hän on valmentanut kaikilla yliopistotasoilla ja myös joitain ammattilaisia, joten olen hyvissä käsissä. Kova työ, jota kevään aikana teen, ei pelkästään kehitä minua itseäni, vaan myös auttaa koko joukkuetta.”

Tavoitteenaan Jim Barry kertoo olevan joukkueen auttaminen välieriin, sekä sieltä kautta finaaliin mestaruutta tavoittelemaan. Henkilökohtainen tavoite on selkeä: ”Haluan pelata paremmin kuin koskaan urallani.”

Mitä yleisön sitten on lupa odottaa kun Barry on kentällä? ”Fanien kannattaa odottaa isoja pelejä. Rakastan pelata fanien edessä ja vuorovaikuttaa heidän kanssaan. Yleisön tuesta saan valtavasti energiaa, ja odotan toki koko joukkueen saavan!”

”Faneille haluan vielä sanoa että kannattakaa Taft perhettä! Joukkuekavereilleni: En malta odottaa että pääsen sinne ja tutustumaan teihin ja pääsemään osaksi perhettä! Odotan että päästään työskentelemään kovaa saavuttaaksemme yhteiset tavoitteemme!”

 

Tervetuloa Vantaalle Jim!

07.12.2021Kauden 2021 päättäjäiset
30.10.2021Edustusjoukkeen alustava rosteri kaudelle 2022
14.09.2021Vantaan TAFT on miesten 2. Divisioonan mestari vuosimallia 2021
11.08.2021Vantaan TAFT 40v golfturnaus
28.06.2021Edustusjoukkueen otteluohjelma
26.05.2021Vantaan TAFT ry. 40v golfturnaus
17.05.2021Kaikkien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa
20.04.2021Alle 20-vuotiaiden harjoitukset jatkuvat tällä viikolla
01.03.2021Harjoituksen jäähylle toistaiseksi koronan takia (päivitetty 1.3)

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa