Seura

pokaali_mestarit_2011.jpg

Spagettimaljan voitto vuonna 2011 ja nousu Vaahteraliigaan

Vantaan TAFT ry on yksi Suomen vanhimmista amerikkalaisen jalkapallon seuroista. Vuonna 1981 perustetulla seuralla on hieno ja maineikas historia. TAFTin suurimpana yksittäisenä voittona voidaan pitää Eurobowl -voittoa vuonna 1986 - tuona vuonna TAFT kruunattiin siis Euroopan parhaaksi joukkueeksi.

Vaikka historia on hieno ja maineikas, elää Vantaan TAFT vahvasti tässä päivässä. Seurassa tehdään lujasti töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset puitteet lajin harrastamiselle Vantaalla. TAFTissa painotamme valmennuksen laatua ja sitä, että jokainen saa lajin parissa mielekästä tekemistä.

Seuramme lippulaiva on miesten edustusjoukkue, jota kootaan parastaikaa kohti uutta kautta 2020. Jos olet jo ehtinyt aikuisikään ja olet kiinnostunut aloittamaan amerikkalaisen jalkapallon, tilaisuutesi on tässä ja nyt! Ota yhteyttä joko Tule mukaan -sivun kautta tai laita viestiä tai soita suoraan valmentajille, katso yhteystiedot. Edustusjoukkueen pidemmän aikavälin tavoitteena on nousta takaisin Vaahteraliigaan - entistä vahvempana. Tule mukaan!

Junioritoimintamme laajenee jatkuvasti, ja TAFT onkin Suomen suurimpia junioriseuroja. Ikäkausijoukkueet löytyvät nyt U11, U13, U15, U17 sekä U20 -vuotiaille junioripelaajille - tervetuloa mukaan!

Vantaan TAFTissa on tilaa aktiivisille harrastajille. Olitpa sitten pelaaja, huoltaja, yhteistyökumppani, ottelutapahtumien toimija tai katsoja, olet meille tärkeä. Tervetuloa mukaan jenkkifudiksen maailmaan - tämä laji ei jätä kylmäksi!

TAFTin kotiareenana toimii Tikkurilan Urheilupuiston iso tekonurmikenttä, jolla paitsi edustusjoukkueen, myös jokaisen juniorijoukkueen kotiottelut pelataan. Tiksissä tavataan!

Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa