TAFT Vantaan yhteistyökumppanit

Kiinnostaako näkyvyys peleissämme?
Yrityksenne logo peliasussa ja sivustollamme?
Mainoksesi Facebook -sivuillamme?
TYKY-päivä amerikkalaisen jalkapallon merkeissä?

Tule mukaan tukemaan junioritoimintaamme.
Kysy tarjous! Yrityksesi logolle on aina tilaa.

Kyllä, kiitos. Haluamme lisätietoa kumppanuudesta.Vantaan Energia Oy on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Yhtiön omistavat Vantaan (60 %) ja Helsingin (40 %) kaupungit.Vantaan Energia tuottaa ja myy sähköä ja kaukolämpöä. Lisäksi se tarjoaa maakaasua teollisuuden tarpeisiin. Yhtiö vastaa kaukolämpöverkostojen rakentamisesta ja huollosta Vantaalla.Sejo


Sejo on merkittävä LVI- ja rakennusalan kiinnitystarvikkeiden toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan monipuolisella tuotevalikoimalla jo kohta 40 vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaat putki- ja ilmastointikannakkeet, kiinnitystarvikkeet, kiskoasennusjärjestelmät, putkivarusteet ja värinänvaimentimet, ruuvit, pultit ja mutterit, sähkö- ja käsityötyökalut, kaasu- ja sähköhitsaustuotteet sekä asennusnostimet.

Terveystalo on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys.
Terveystalo tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja
lähes 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea.
Asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori.
aktia.JPG

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.Asianajotoimisto Kokko & Tiainen Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, joka tarjoaa laaja-alaista juridista osaamista sekä yksityishenkilöille että pienille ja keskisuurille yrityksille. Pääasiallisia erityisosaamisalueita yksityishenkilöillä ovat rikosoikeus sekä perhe- ja jäämistöoikeus, mutta Kokko ja Tiainen hoitaa toimeksiantoja vankalla kokemuksella lähes kaikilla juridiikan osa-alueilla. Yrityssektorilla toimeksiannot ovat painottuneet mm. velkomus- ja vahingonkorvausasioihin.


AUTODOC.fiViherrakentaminen - Alueurakointi - Viherpalvelut Hyvönen Oy
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa