Tule mukaan:

Täytä YHTEYDENOTTOLOMAKE päästäksesi joukkueeseen!

Amerikkalainen jalkapallo on vauhtia, voimaa, taktiikkaa, kovaa kontaktia ja tiivistä joukkuepelaamista. Me TAFT:ssa haluamme tarjota ikimuistoisia kokemuksia jenkkifudiksen parissa. Jenkkifudis ei kontaktilajina ehkä sovi kaikille, mutta niille, jotka siitä innostuvat, aukeaa ovi jefun vauhdikkaaseen ja mielenkiintoiseen maailmaan.

Jenkkifudis on ennen kaikkea joukkuepeli. Ilman yhtä ei ole toista. Joukkueissa tarvitaan monenlaisia pelaajia; linjamiehiltä vaaditaan voimaa ja räjähtävää liikkeellelähtöä, kun taas laitahyökkääjiltä nopeutta, ketteryyttä ja pallosilmää.

TAFT:n joukkeissa ollaan aina kiinnostuneita uusista pelaajista ja paras hetki uudelle harrastajalle tulla mukaan on loppukesän ja syksyn aikana. Tosin juniorijoukkueisiin uusia pelaajia otetaan mukaan harjoituksiin ympäri vuoden.

Mukaan TAFT -joukkueisiin pääset täyttämällä YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN. Tietosi ohjautuvat suoraan oikeaan joukkueeseen. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan joukkueiden yhteyshenkilöille.

Juniorijoukkueiden yhteystiedot >>

Edustusjoukkueen yhteystiedot >>

Käythän tutustumassa myös TAFTin pelisääntöihin sekä Tervetuloa TAFTiin -sivuun, johon on koottu paljon tärkeitä asioita.

Lasten urheiluharrastusten kustannuksiin on perheiden mahdollista hakea tukea mm. kunnilta, säätiöiltä, yhdistyksiltä tai seurakunnilta. Lisätietoa Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry:n tiedotteesta.

Vantaan TAFT:stakin on vuosien mittaan lukuisa joukko pelaajia ollut mukana Suomen maajoukkueissa. Tälläkin hetkellä TAFT:n pelaajia on myös hankkimassa kokemusta kansainvälisestä jenkkifutiksesta mm. opiskelun ohella ulkomailla. Pelaajapolun eri mahdollisuuksiin voit tutustua Urheiluakatemiat ja SAJL sekä Opiskelu ja pelaaminen Pohjois-Amerikassa -tiedotteista.

Tervetuloa tutustumaan jenkkifudikseen Vantaan TAFT:ssa!

Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa