TAFTiin kolme uutta sekä yksi vanha

22.02.2016

TAFT saa joukkueeseen monipuolisen yleispelaajan Joonas Luokkakallion, laitahyökkääjä Markus Mannilan sekä vahvistusta linjoihin kun Mika Vuorensola pukee jälleen ensi kesänä sinivalkoista ylleen. Lisäksi linjaa saapuu Vantaalle vahvistamaan britti Stewart Keenan.

Paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa viime kesän jälkeen, ja TAFTin pelaajarintamalla on myös riittänyt vilskettä syksyn aikana. Viime aikoina on uutisoitu paljon uusista vahvistuksista, ja uutiset eivät ole vielä hetkeen loppumassa, sillä ensi kesäksi Vantaalle saapuvat Joonas Luokkakallio, Markus Mannila, Mika Vuorensola sekä Stewart Keenan.

Ensimmäisenä otetaan esittelyyn Joonas Luokkakallio, joka on monipuolinen urheilija ja viime kaudella hänelle tuli Vaahteraliigassa tilastomerkintöjä useammaltakin pelipaikalta, pääsääntöisesti puolustuksen keskeltä tukimiehen paikalta sekä puolustuksen linjasta. Joonaksen off-season harjoittelu on sujunut hyvin, ja kehittymistä on viime kaudelta jo havaittavissa. Hän itse kommentoi siirtymistään sekä tavoitteitaan näin: ”Tykkäsin TAFTin menosta ja toki sekin vaikutti, että Antsu (Dahlman) ja Elliott olivat jo joukkueessa. Täällä tuli tosi tervetullut olo ja porukka on ottanut hyvin mukaan joukkueeseen, siitä iso kiitos! Tavoitteista, no tottakai sitä haluaa että oma joukkue pärjää ja itse pystyy antamaan kaikkensa ja kehittymään sekä off-seasonilla että pelikaudella.”

Laitahyökkääjäkaarti puolestaan saa rutkasti lisää kokemusta, kun Markus Mannila siirtyy TAFTin paitaan. Mannila kärsi viime kaudella loukkaantumisista, mutta on kuntouduttuaan treenannut kovaa ja vakuuttaa olevansa iskussa ensi kesänä.

Mika Vuorensola ei paljoa esittelyjä kaipaa. Kaksimetrinen järkäle on pelannut jo pitkään, ja pelipaikka on löytynyt molemmilta puolilta palloa linjasta. Ensi kesänä homma jatkuu hyökkäyksen puolella, kun Mika raivaa tilaa keskushyökkääjä Andre Dahlmanille ja Ville Heliölle, sekä suojelee pelinrakentaja Dylan Pottsia.

Edellä mainittujen lisäksi hyökkäyksen linjaa saapuu vahvistamaan viime kaudella Seinäjoki Crocodilesia edustanut Stewart Keenan. Britti tuo linjaan kaivattua kokoa ja kovuutta. Keenan kertoi omin sanoin sopimuksen tekemisestä: ”Tärkein syy on, että halusin olla mukana uudistuneessa TAFTissa. Olen huomannut että off-seasonilla hommia tehdään todella vakavissaan, ja kun joukkueeseen on vielä tulossa kolme pelimiestä Atlantin takaa sekä päävalmentaja joka on innoissaan kaikesta lajiin liittyvästä, oli päätös helppo. Tiedän myös mitä Suomessa pelaamiselta vaaditaan viime vuonna Crocodilesissa pelaamani kesän jälkeen.”

Britti uskoo TAFTin yllättävän monet ensi kaudella, ja uskoo myös joukkueen taistelevan pudotuspelipaikasta. Talviharjoittelu on kulunut punttisalin ja jenkkifutisvalmennuksen parissa: “Nyt painotus treeneissä on räjähtävyydessä ja lajiominaisuuksien kehittämisessä. Olen valmentanut Stirlingin yliopiston hyökkäyksen linjaa, joten “futis-moodi” on ollut päällä koko talven. Odotan kevättä ja pääsyä joukkueen mukaan treeneihin, sekä tietysti uusiin joukkuekavereihin tutustumista!”

Boys will be in Blue, welcome!

10.03.2022Isaiah Wardin pelaajahaastattelu
01.02.2022Miesten edustusjoukkueen harjoitukset jatkuvat
07.12.2021Kauden 2021 päättäjäiset
30.10.2021Edustusjoukkeen alustava rosteri kaudelle 2022
14.09.2021Vantaan TAFT on miesten 2. Divisioonan mestari vuosimallia 2021
11.08.2021Vantaan TAFT 40v golfturnaus
28.06.2021Edustusjoukkueen otteluohjelma
26.05.2021Vantaan TAFT ry. 40v golfturnaus
17.05.2021Kaikkien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat
09.05.2021Vantaan TAFT ry ja Länsi-Uudenmaan Amerikkalainen Jalkapallo ry aloittavat yhteistyön U15- ja U17 junioreissa

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa